Τα βιβλιοπωλεία ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ παρουσιάζουν το βιβλίο των Ελένης Τύμπα-Ψυρροπούλου, Κλεοπάτρας Παγιαβλή, Ευθύμιου Τρεύλα με τίτλο: «Θεατρονοστιμιές για χαρούμενες παιδικές γιορτές – Η διαθεματικότητα στο Θέατρο» (εκδόσεις ΔΙΑΠΛΟΥΣ) την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο–πολυχώρο Μαλλιάρης- Παιδεία «Ανατόλια». (στη Δημητρίου Γούναρη 39, στην Καμάρα)

Όταν η διαθεματικότητα συνάντησε το λάτρη της τεχνολογίας Άι-Βασίλη…
Όταν η χαρά των Χριστουγέννων ήρθε στον παπουτσή μέσα από τον αυτοσχεδιασμό και το χορό…
Όταν το Τρελλαστέρι βλέπει τον κόσμο με χιούμορ…
Όταν παντού εξαπλώνεται το μήνυμα ότι τελικά υπάρχει Άι-Βασίλης…
Όλα τα συστατικά ανακατεύονται και δίνουν «Θεατρονοστιμιές». Μέσα από τη δραματική τέχνη και το θεατρικό παιχνίδι, τα παιδιά μπορούν να εξωτερικεύσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και να αποφορτιστούν από τη συναισθηματική τους ένταση. Παράλληλα, τα παιδιά μαθαίνουν να δημιουργούν μέσα από το διάλογο, να ανακαλύπτουν τις δυνατότητές τους, να μοιράζονται τους φόβους και τις ανησυχίες τους, αλλά και να συνεργάζονται. Κύριο μέλημα των συγγραφέων είναι να κάνουν τη διαδρομή για την προετοιμασία μιας θεατρικής παράστασης απολαυστική, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ίδιους.

Είσοδος ελεύθερη.

Βιβλιοπωλείο–Πολυχώρος Μαλλιάρης- Παιδεία «Ανατόλια», Δημητρίου Γούναρη 39, Καμάρα.

Popularity: 17% [?]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2010 Θεατρονοστιμιές Created by Art-Net © 2010 Suffusion theme by Sayontan Sinha