Υλικά
Καλλιτεχνικός γύψος και καλούπια σιλικόνης για αστέρια.
Χαρτόνι κάνσον μπεζ πεπαλαιωμένο 22Χ18.
Χαρτόνι οντουλέ πράσινο κυπαρισσί χρώματος.
Τέμπερες και πινέλα.
Glitter και χρυσό μαρκαδόρο.
Γυαλιστικό σπρέυ.
Σατέν κορδέλες 0.3cm φάρδος, σε κόκκινο, κίτρινο, πράσινο και γαλάζιο χρώμα.
Αυτοκόλλητα χρυσά αστεράκια.

Τρόπος κατασκευής
Διπλώνουμε το μπεζ πεπαλαιωμένο χαρτόνι στη μέση και κόβουμε 5cm από τη δεξιά πλευρά του εμπροσθόφυλλου κυματιστά. Κόβουμε από το πράσινο οντουλέ χαρτόνι ένα κομμάτι 15Χ18cm πάλι κυματιστά και το κολλάμε από τη μέσα πλευρά του εμπροσθόφυλλου φροντίζοντας να φαίνονται ένα με δύο εκατοστά από το οπισθόφυλλο.

Φτιάχνουμε δυο μικρά αστέρια γύψινα και τα βάφουμε με κόκκινη τέμπερα. Τα διακοσμούμε με χρυσό μαρκαδόρο και glitter και τα περνάμε με γυαλιστικό σπρέυ. Κόβουμε 30cm από όλα τα χρώματα κορδέλες και κολλάμε τις άκρες τους διαγώνια στην κάρτα έχοντας δημιουργήσει σπείρα. Πάνω στις άκρες από τις κορδέλες κολλάμε τα δυο αστέρια.

Διακοσμούμε το πράσινο οντουλέ κομμάτι με χρυσά αυτοκόλλητα αστεράκια ή με άλλα χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα και κατά μήκος της κυμματιστής άκρης του πεπαλαιωμένου χαρτονιού κάνουμε μια επίσης κυματιστή γραμμή με glitter.

Popularity: 96% [?]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2010 Θεατρονοστιμιές Created by Art-Net © 2010 Suffusion theme by Sayontan Sinha